Om os

Murerfirmaet Holm & Søn er en familiejet virksomhed med 40 års erfaring med murerentreprise i Nordsjælland. Vi har erfaring med murerarbejde i private hjem og boligforeninger såvel som med større byggeprojekter.

Med stor erfaring og ungdommeligt gå-på-mod udfører vi mureropgaver og hovedentrepriser i private hjem og boligforeninger såvel som på større byggepladser.

Vi er et familiejet murerfirma drevet af erfarne kræfter. Da en stor del af Familien Holm har haft med murerfaget at gøre, har vi også altid være omgivet af murerfagets stolte traditioner. Dette gør, at vi har en naturlig tilgang til murerfaget og en faglig stolthed. Vi går op i kvalitet og godt håndværk, og vi tager med glæde en udfordring op.

For at opretholde en udvikling i firmaet og et godt samarbejde med kunder og samarbejdspartnere, sætter vi en ære i at indfri forventninger samt at overholde tidsfrister og betingelser.

Vi er et stabilt team af murere, som har arbejdet sammen i en årrække. Derudover har vi en del forskellige samarbejdspartnere, hvis/når vi skal tage den fulde entreprise.

Vi udfører alle former for murerarbejde.

Du er velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Venlig hilsen Jørgen Holm og Martin Holm